0224 – 21 58 45

Copy Copy SchagenPresentatieSpandoeken & Tuindoeken

Spandoeken/Tuindoeken

Spandoeken & Tuindoeken

Spandoeken

Copy Copy Schagen heeft ook een groot assortiment spandoeken. Een spandoek is een uitstekende reclamedrager. Met behulp van een spandoek brengt u op eenvoudige wijze en altijd leesbaar de gewenste boodschap over aan potentiële klanten. Het spandoek wordt vooral veel gebruikt bij tijdelijke acties en aanbiedingen.

Spandoeken zijn leverbaar in elk formaat. In de praktijk kunnen wij een spandoek ter grote van een voetbalveld produceren, maar deze bestaat dan wel uit aan elkaar bevestigde stroken van 5 meter. Copy Copy Schagen produceert het door u gewenste spandoek in de door u gewenste kleur en gemaakt van het door u gekozen materiaal. Voor uw ideale spandoek heeft u de keuze uit diverse materialen.

Spandoeken & Tuindoeken

Tuindoeken

Een mooie afbeelding in de tuin om die kale plek op te vullen of de schutting een beetje op te vrolijken. Door de geavanceerde technologieën van digitaal printen is het mogelijk om soepele en sterke, water- en windbestendige doeken op veelvoudige manieren toe te passen. PVC is enkel- en dubbelzijdig te plotten. Mesh (gaatjesdoek), gaasdoek (licht, open geweven materiaal), deze doeken worden afgewerkt met een standaard ophangsysteem of met ringen.