0224 – 21 58 45

Roll-up banners

Roll-up banners

Bannersystemen

Presenteren is gezien worden, aandacht trekken en vervolgens de aandacht blijven vasthouden. Onze gebruiksvriendelijke presentatiesystemen kunnen u daar een handje bij helpen. De opbouw van onze Roll-up banner systeem is net zo eenvoudig als het opzetten van een projectiescherm of het neerlaten van een rolgordijn.
De neutrale aluminium cassette waarborgt voor een vrijstaande opstelling en een stevige basis. Deze presentatiesystemen zijn perfect te gebruiken bij congressen, seminars, voorlichtingsavonden of als winkelpresentatie.
De display van dit presentatiesysteem is standaard vervaardigd uit een materiaal dat stevig is en zorgt voor een optimale kleurechtheid. Natuurlijk is er bij dit presentatiesysteem ook de mogelijkheid om uw display op andere materialen te printen.

Deze bannersystemen zijn zeer licht en worden door ons standaard in een stevige nylon draagtas geleverd, zodat u het presentatiesysteem overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen.

Bent u op zoek naar één of meer Roll-up banners. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Roll-up Compact

Met de Roll-up compact zorgt u zeer snel voor een goede presentatie van uw bedrijf of boodschap. Het geheel is compact en licht te transporteren, dus eenvoudig telkens op andere plaatsen te gebruiken. Bent u klaar met de presentatie dan is de banner snel opgeborgen en klaar voor de volgende keer.
De visual wordt optimaal beschermd omdat hij volledig oprolt in de fraaie aluminium voet. Digitale banen zijn door het gebruik van een cassette eenvoudig te wisselen.

Contact ons voor een vrijblijvende offerte.

Roll-up banners