0224 – 21 58 45

Inbinden

Wire’O (Metalen ringband)

Wilt u uw presentatie of rapport mooi en degelijk ingebonden hebben dan is Wire’O helemaal goed. Natuurlijk heeft u bij de Wire’O binding ook keuze uit een 3-tal mogelijkheden, dit zijn metaalglans, zwart en wit. Een mooie, solide manier van inbinden, welke tevens geschikt is voor kalenders.

Plastic ringbanden

De plastic ringband mag ook niet in ons ruime assortiment ontbreken.

Ideaal voor rapporten, studiemateriaal of een eigen gemaakt foto-album. Voordeel van een plastic ringband is, als u er een pagina aan toe moet voegen of verwijderen is dit snel en simpel mogelijk.

De plastic ringband is in de kleuren wit en zwart leverbaar, in diverse maten voor een kleiner boekje of een groot verslag.

Schuifstrip

Supermakkelijke methode om in te binden. Hiervoor heeft u geen machine nodig, kunt het heel makkelijk losmaken en hergebruiken. Schuifstrippen zijn leverbaar in 2 maten, geschikt voor maximaal 25 vel of maximaal 40 vel (80 grams papier). U heeft de keuze uit 3 verschillende kleuren: wit, blauw en zwart.

Linnen rug (Powis Parker)

De linnen rug wordt veel gebruikt door o.a. studenten voor dunne scripties en rapporten.

Er wordt bij hoge temperatuur een linnen strip om de rug van het boekwerk gelijmd. Een snelle, simpele maar ook degelijke manier van inbinden voor maximaal 125 vel (80 grams papier).

Ook in diverse kleuren leverbaar: rood, geel, blauw, wit, zwart, groen, etc.

Channel omslag

Harde omslag van superieure kwaliteit, sterk met een linnenbekleding. Heeft een zeer professionele uitstraling.
Beschikbaar in de kleur zwart. Inbindcapaciteit t/m 125 vel (80 grams papier).