Canvas

Canvas

Creëer een vertrouwde en intieme sfeer met jouw foto canvas. Het canvas is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die jouw foto op doek laten stralen. Ontwerp je eigen foto canvas met je mooiste herinnering en maak je eigen blikvanger in je interieur!

 

Het canvas doek geeft door de dichte weving het textiel een authentiek effect. Het canvas heeft een waterafstotende beschermlaag, waardoor je de foto op canvas makkelijk schoon houdt. Met de meegeleverde houten spietjes houd je het doek altijd mooi strak.

 

Je canvas doek wordt strak gespannen op een stevig grenenhouten frame. Het hout is voorzien van een PEFC keurmerk en is dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Je geniet jarenlang van de kwaliteit van jouw foto op canvas door de robuuste constructie van het frame. Daarnaast kun je het canvasdoek mooi strak houden door de bijgeleverde spietjes te gebruiken.

 

Het 2 centimeter frame is de standaard dikte en past in elke ruimte. Kies je voor een frame van 4 centimeter dan krijgt je canvas doek meer body en wordt het een echte blikvanger aan de muur.