Aluminium

ALUMINIUM BORD

Omschrijving product

Aluminium borden en panelen zijn voor heel veel toepassingen geschikt. Deze maatvaste panelen zijn licht van gewicht, slechts 2 tot 4 millimeter dik, maar toch zeer stevig. Ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopaneel.

Twee varianten Dibond
Aluminium borden maken wij van Dibond, een sandwichpaneel met aluminium toplagen en daar tussenin een zwarte PU-kern. Met wit gelakte toplagen komt een print optimaal tot zijn recht komt. Kies tussen Dibond Budget en Dibond Digitaal. De verschillen op een rijtje: – Budget is scherper geprijsd – Budget is in meerdere diktes verkrijgbaar, Digitaal alleen in 3mm – Budget wordt in China geproduceerd, Digitaal in Europa Tenslotte: Digitaal heeft een meer constante kleur, een betere hechting en is dubbelzijdig te bedrukken.

Variant 3: Dibond Butler Finish
Naast Dibond met witte toplagen is er ook Dibond Butler Finish. Dit is een paneel met een printzijde van geborsteld aluminium en een achterzijde van zilver metallic. Bij het printen van dit materiaal blijft het metallic-effect en de structuur zichtbaar. Vooral bij zwart-wit foto’s levert dit een mooi eindresultaat op.